fbpx
Akció!

DAOfood Plus® kapszula 60x

15900 Ft

Diamino-oxidáz enzim tartalmú kapszula hisztamin érzékenyek részére.

OGYÉI notifikációs száma: 22347/2019

Leírás

DAO (Diamino-oxidáz) enzimet, C-vitamint és kvercetint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula hisztamin intolerancia esetére.

Nettó tömeg: 37,64 g

A DAOfood Plus® kapszula fő összetevője a 7%-ban DiAmino-Oxidáz (DAO) enzimet tartalmazó fehérjekivonat, bélben oldódó bevonatú pellet formájában. Quercetin tartalmú japánakác kivonatot és C-vitamint is tartalmaz.

Adagolás: napi 1×1 vagy 2×1 kapszula (abszolút max. napi 3 kapszula), 20 perccel étkezések előtt, kevés vízzel, egészben kell bevenni.

Összetevők: kapszula töltet: tömegnövelőszerek: mikrokristályos cellulóz, és hidroxi-propil-cellulóz; kvercetin 95% (japánakác bimbó kivonat 30:1 víz-etanol hígitás), L-aszkorbinsav (C-vitamin); fényezőanyag: etil-cellulóz; burgonyakeményítő; stabilizátor: hidroxipropil-metil-cellulóz; sertésveséből származó fehérjekivonat 7% Diamino-oxidáz (DAO) enzim tartalommal; stabilizátorok: nátrium-alginát, olajsav, zsírsavak magnézium sói; csomósodásgátló anyag: zsírsavak, nedvesítőszer: glicerin; csomósodást gátló anyagok:  magnézium-karbonát, dikalcium-foszfát; rizskeményítő; színezék: szulfitos-ammóniás karamell), növényi kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz

Hatóanyag-tartalom
Megnevezés1 kapszula*NRV%/1 kapszula3 kapszula*NRV%/3 kapszula
Sertésveséből származó fehérje-kivonat4,2 mg**12,6 mg**
amelyből Diamino-oxidáz enzim0,3 mg**0,9 mg**
Közönséges Japánakác (Sophora Japonica L.) kivonat-amelyből kvercetin42,1 mg

40 mg

**126,3 mg

120 mg

**
C-Vitamin20 mg25%60 mg75%

*NRV%: a felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a.

** Az adott hatóanyagra vonatkozóan nincs meghatározva beviteli referencia érték.

1 kapszula DAO enzim tartalma: 22.000 HDU

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás